กั้ง

กั้ง

กั้ง โดยทั่วไปมีรูปร่างคล้ายกุ้งผสมกับตั๊กแตนตำข้าว ลำตัวของมันยาวเหมือนตะขาบ หายใจด้วยเหงือกเช่นเดียวกับกุ้ง ลำตัวมีรูปร่างแบนหรือกลม แบ่งออกเป็นส่วน ๆ เปลือกที่ปกคลุมส่วนหัวและส่วนอกถึงหน้าอกส่วนที่ 5 แต่ไม่ถึงส่วนที่ 8 มีรูปร่างแบนมีขา 3 คู่เป็นสัตว์ที่ถือกำเนิดบนโลกเมื่อ 400 ล้านปีก่อน

กั้ง พวกเขามักอาศัยอยู่ในทะเลโคลนหรือปากแม่น้ำ หรือตามแนวปะการังและสามารถพบได้ในระดับความลึกมากกว่า 1,500 เมตร กุ้งเครย์ฟิชเป็นสัตว์ที่เกิดมาในโลกนี้มาก่อน กุ้งมีลักษณะเด่นคือมีตาขนาดใหญ่สามารถใช้ในการสแกนหาภาพที่ดูดีซึ่งสามารถมองเห็นภาพลึกได้เช่นกันตาของกั้งแต่ละตัวสามารถมองเห็นสามตาและตาแต่ละข้างสามารถมองเห็นได้สามภาพและสามารถกำหนดเวลาใน

การใช้งานได้เป็นอย่างดี ในการล่าเหยื่อ กั้งมีกระจกตาพันชิ้น และสามารถมองเห็นสีได้ในระดับที่ซับซ้อนนับได้ว่าเป็นสัตว์ที่มีระบบการมองเห็นที่ดีที่สุดชนิดหนึ่งในอาณาจักรสัตว์ ไม่มีขากรรไกร แต่ด้วยเต้านมที่สองคู่ที่สองมีลักษณะเหมือนก้ามปูขนาดใหญ่พับได้เหมือนมีดโกน และมีฟันแหลมคมเรียงเป็นแถวคล้ายหวีใช้สำหรับฆ่าเหยื่อหรือป้องกันตัว ซึ่งสามารถใช้สับน้ำให้กลายเป็นแรงขนาดใหญ่ได้และยังสามารถทำร้ายสัตว์ขนาดใหญ่เช่นมนุษย์ได้อีกด้วย

มีการค้นพบกุ้งเครย์ฟิชในประเทศไทยกว่า 450 ชนิดและมีรายงานอย่างน้อย 61 ชนิด

กั้ง

Crayfish are generally shrimp-like shapes mixed with praying mantis. Its body is as long as a centipede. Breathe with the gills, just like a shrimp. The body has a flat or round shape. Divided into sections, the shell covering the head and chest to the chest, the fifth, but less than the eighth, is flattened, with three pairs of legs, and was born 400 million years ago on Earth.

Crayfish They often live in muddy seas or estuaries. Or along coral reefs and can be found at depths of more than 1,500 meters. Crayfish is an animal that was born in this world before. Shrimp is characterized by having large eyes that can be used to scan for good-looking images that can also see a deep view.Each crayfish’s eye can see three eyes, and each eye can see three images and one can see. Arrive at the time.

Works very well. In the hunt Crayfish have a thousand pieces of corneas. And able to see colors in a complex level, it is one of the best vision systems in the animal kingdom. No jaws But with the second breast, the second pair looked like large claws, folded like a razor. And has sharp teeth in a row like a comb, used for killing prey or defending oneself Which can be used to dissect water into a large force, and can also injure large animals such as humans.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>> ยูฟ่าเบท<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติม >>> คลิ๊ก <<<

  1. ปลาหมึก
  2. งูจงอาง
  3. หนอนท่อ
  4. แมงมุมทะเล
  5. ทากทะเล